torek, 20. januar 2009

Nice Blog Award in sladkarije


Tulpika mi je podelila moj prvo blog nagrado! Moj blog se ji zdi zanimiv, čeprav pišem pravzaprav zelo malo...

Hvala ti, Tulpika - to priznanje in taka obrazložitev mi zelo veliko pomenita še zlati od tebe, ki te cenim kot simpatično in občutljivo za jezik...



Nagrada s sabo prinaša tudi nekaj obveznosti, saj gre za sistem verižnega razveseljevanja. Z veseljem jih izpolnjujem!

1. Objavi nagrado na svojem blogu. - to sem že :)
2. Naredi povezavo do osebe, ki ti je nagrado podelila. - tudi to sem že, in to z največjim veseljem! :)
3. Podeli nagrado naprej - neomejenemu številu ljudi in jih navedi tako, da na svojem blogu narediš povezavo do njihovih blogov. - ta je pa težja. Pa ne, ker bi bilo premalo blogov, ki bi si zaslužili, pač pa jih je ogromno, preveč, da bi naštevala vse! In med njimi zelo malo takih, ki nagrade še niso dobili... :)

Nagrado bi kljub težki odločitvi rada podelila nekaterim, ki so ga že dobili:

Petya me vedno znova očara s svojimi "kiči" voščilnicami - pa ta "kiči" je dobronamerno uporabljen, saj so njene čestitke čudovite! In zelo težko sem se odločila, katero bi prilepila kot link... In, zanimivo, bolj kot jih gledam, bolj so čudovite!

Vixi s svojo veliko ljubeznijo do mačk in das ploščic vsak dan znova dela čudeže in budi nenasitno željo, da bi znala vsaj približno tako dobro narisati mačka s karakterjem v zgolj parih potezah...

Bolha je s skoraj vskodnevnimi prispevki in izjemnimi sodelovanji na izzivih pravo okno v svet - njene čestitke pa... - pejte pogledat, se splača! Resnično...

Akvarij je ena tolk fejst punca s krasnimi zapisi... Ena od redkih, ki sem jo najprej poznala v živo in šele kasneje tudi preko neta... Všeč so mi tvoji oštevilčeni komentarji :)

BojaMoja je "pacientka" pri vsem, česar se loti... Njena izrezljana štampiljka z Venero je bila zgolj uvod v vse lepote, ki jih ustvarja iz dneva v dan...

Karikatur ne smem pozabit - Boris je enostavno genij! Njegova mamca oz. stara mama je resnična carica!

Pa še moja Karla - ena taka fejst babnca, da se jo išče!

Tu se bom ustavila. Lepih blogov je še toliko, a vseh res ne morem zapisat... Zdaj se moram potrudit in "mojim" nagrajencem sporočit, da jih na tem mestu čaka majčkeno priznanje za njihovo delo... Si zamislite, da bi to morala sporočit stotim ali še večim?

Pa da ne pozabim...

BojaMoja podarja bonbonček 24. januarja (žrebala bo dva dni kasneje). Čestitam ti tako ob rojstnem dnevu, kot za veliko število obiskov!

7 komentarjev:

Sonja pravi ...

Hvala za nagrado in še en večji hvala za komentar :) Ga je prav luštno prebrat :)

BojaMoja pravi ...

:) pacientka :)))))))

Hvala za nagradico :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Gordy, hvala za nagrado. :)Me veseli, da ti je moj blog všeč.
Lp, Nataša.

mojchka pravi ...

Gorday, hvala. Na račun svojega bloga bi lahko rekla marsikatero kritično, ma očitno je nekaterim všeč. Hvala še 1x.

Moni pravi ...

Čestitke za nagrado, si jo zaslužiš! Lp, Moni

gordy pravi ...

Punce :)

Moni, tvoj blog si ravno tako zasluži nagrado, pa od toliko drugih punc, da me kar glava boli, kolikim sem naredila krivico, ko jih nisem dala na seznam...

Morda bi morala dodati salomonsko rešitev, ki so jo nekatere našle - skupinsko podelitev, pa si vsaka sama vzamme... Saj, zaslužite si res! Hvala, da ste!

VIXI pravi ...

Seveda si mi polepšala dan :) Jasno zraven tudi piham in godrnjam v brado, da tele preklete verižne... ;) V resnici sem vesela in kar dve sta me razveselili (trenutek za zrdevanje).

Mislim, da bom imela isto težavo, izbrati samo štiri bloge. Ha, ampak jaz imam dve različni nagradi in izberem jih lahko osem :D To bo pa lažje.

Hvala.