sreda, 04. marec 2009

Polizdelki in pobarvanke

V zadnjem času so polizdelki največ, kar zmorem. Enostavno ni toliko časa v enem kosu, da bi se lahko možganske celice, ki so odgovorne za ustvarjanje, dodobra segrele in razživele...

Pa saj tudi polizdelki so nekaj :)

Najprej Sem se malo poigrala z DistressInk blazinico TatteredRose, ki sem jo kupila rabljeno od Kokice. In se okužila! Zdaj hočem še več barv!

S Kokičinim nestijem izrezan papirček, distreserka in navadna temno rjava blazinica so ustvarile "prtiček" z vrtnico:Štampiljka s tekstom in obe že omenjeni blazinici so pomagale, da je nastalo tole:Dve Tildiki, ki mi ju je odstopila Kokica, in dve moji Willow so dobile nove oblekice s kombinacijo suhih barvic oz. navadnih svinčnik barvic vseh mogočih znamk in terpentina brez vonja, ki je sicer namenjen za delo z oljnimi barvami... Tehnika mi je všeč, moram jo pa še osvojit...

Toliko za zdaj...
Koki, tebi pa še enkrat hvala!

4 komentarji:

Sonja pravi ...

Hehe, očitno v barvanju in igranju uživaš. Kdo bo pa kaj dokončal in skupaj sestavil? Daj no, saj že vemo, da bo super :)

MarikaGabez pravi ...

Vouuu...pridna.
Všeč mi je tisti tekst in res ti je zelo lepo uspel. Tudi mične gospodične kar kličejo, da jih boš, ko bo čas, sestavila v celoto.

Anja pravi ...

Krasno si ustvarjala. Če polizdelki niso vredu, tudi izdelek nikoli ne bo.
Tole vrtnico imam jaz tudi in mislim, da sem dobila fajn idejo ;))
Upam, da boš kmalu imela več časa za tebi ljuba opravila.

gordy pravi ...

Hvala vam :)